16letá Rayssa Leal získala bronz na Olympiádě ve vlastních Nike SB Dunk!

Rayssa Leal, šestnáctiletá brazilská skateboardistka, nedávno zazářila na Olympijských hrách a získala bronzovou medaili. Ale to není všechno. Rayssa totiž jezdila v teniskách z vlastní kolaborace sNike SB! Ano, správně – tahle mladá talentovaná skateboardistka má vlastní model Nike SB Dunk Low Rayssa Leal.

Tyhle tenisky nejsou jen tak obyčejné. Rayssa se podílela na jejich designu a jsou tak kombinací jejího osobního stylu a špičkové technologie od Nike SB. Boty jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí, skvělou stabilitu a odolnost, což jsou přesně ty vlastnosti, které potřebujete na skejtu. Ať už děláte ollie, kickflip nebo jakýkoliv jiný trik, tyhle tenisky vás podrží.

Rayssa, která reprezentuje Brazílii, ukázala, že ve svých šestnácti letech je už skutečnou hvězdou skateboardingového světa. Na fotkách z Olympiády ji vidíme v Brazilském zeleném topu s geometrickým vzorem a širokých khaki kalhotách, jak s lehkostí a sebevědomím provádí své triky. Její Nike SB Dunk Low tenisky v tomto outfitu doslova září.

Pokud hledáte inspiraci, jak vypadat skvěle na skejtu a zároveň dosahovat skvělých výsledků, Rayssa Leal a její tenisky jsou tou správnou volbou. A kdo ví, třeba právě tyhle tenisky vás přiblíží k vašemu snu o medaili!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz