adidas a JJJJound: Nová spolupráce na modelu Samba s José Mourinhem

adidas a JJJJound spojili své síly a přináší na trh nový fresh model adidas Samba OG JJJJound Mesa. Tohle kolabo je plné minimalistického designu, který kombinuje nejlepší z obou světů. K tomu připočtěte legendárního trenéra Josého Mourinha, který je tváří této kolekce, a máte recept na sneaker hit. Pojďme se podívat na detaily této spolupráce a zjistit, co dělá model Samba tak cool.

José Mourinho – G.O.A.T. mezi trenéry

José Mourinho je jedním z nejúspěšnějších trenérů v historii fotbalu. Tento chlap má na kontě tituly s Chelsea, Realem Madrid i Manchesterem United. Mourinho je známý svým charismatem a taktickou genialitou, což z něj dělá ideálního ambasadora pro Adidas x JJJJound kolabo. Jeho styl je vždy on point – elegantní a přitom pohodlný.

 

JJJJound – Minimalistický masterpiece

JJJJound je kanadská designérská firma, kterou založil Justin Saunders. Jejich game je minimalistický design s důrazem na kvalitu a detaily. Spolupráce s různými značkami a umělci jim vynesla celosvětový respekt. Jejich styl je čistý, funkční a nadčasový, což perfektně ladí s modelem adidas Samba.

 

Adidas Samba – Streetwear klasika

Adidas Samba je jedním z nejvíc ikonických modelů vůbec. Původně byly tyto boty navržené pro fotbal, ale rychle se staly streetwear klasikou. Jejich low-top profil a gumová podrážka jsou must-have pro každý sneakerheadův šatník. Samba je známá svou pohodlností a univerzálností, což ji dělá ideální volbou pro každodenní nošení.

 

Detaily spolupráce

Adidas a JJJJound přichází s modelem Samba v minimalistickém designu. Tenisky jsou vyrobené z prémiových materiálů, takže můžeš počítat s maximálním komfortem a dlouhou životností. Klasické prvky modelu Samba jsou zachovány, ale doplněné o moderní twist od JJJJound.

Galerie

José Mourinho na těchto fotkách ukazuje svůj styl v plné parádě – elegantní a zároveň ležérní. Jeho outfit skvěle doplňují nové Adidas Samba x JJJJound, které vynikají svou jednoduchostí a kvalitou. Tyto kicks dokazují, že v jednoduchosti je krása.

 

Závěr

Kolabo mezi Adidas a JJJJound na modelu Samba je perfektní kombinací historie a moderního designu. S Josém Mourinhem jako tváří této kolekce můžeš očekávat styl, který je nadčasový a přitom fresh. Pokud hledáš tenisky, které spojují komfort, kvalitu a styl, nové Adidas Samba x JJJJound jsou pro tebe to pravé. Buď jako Mourinho a vylepši svou sneaker game na nový level!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz