Back to School Essentials: Co ti letos nesmí chybět?

Návrat do školy? Žádná nuda, když máš ty správné věci!

Škola není jen o sezení v lavicích, ale i o tom, jak se cítíš a jak vypadáš. Ať už se chceš soustředit na pohodlí, styl nebo tech vychytávky, máme pro tebe výběr toho nejlepšího, co tě bude provázet na každém kroku.

 

Essentials pro Holky: Very Demure, Very Mindful

Zatímco si kluci berou do školy, co jim přijde pod ruku, holky vybírají pečlivě. Trend Very Demure, Very Mindful klade důraz na styl, pohodlí i funkčnost. Buď připravená vypadat skvěle a mít vše pod kontrolou. Podívej se na kousky, které jsme pro tebe vybrali – trendy a pohodlné, přesně to, co ti nesmí chybět!

1_1

 

1. adidas Handball Spezial Sporty & Rich Pink

Tyhle adidas Spezial nejsou jen tak nějaké tenisky – jsou to boty, které tvému outfitu dodají sportovně elegantní šmrnc. S jejich retro designem a jemným růžovým odstínem získáš sofistikovaný vzhled. Tyhle sneaker jsou zkrátka pohodlné, moderní a skvělé na každodenní nošení.

1

2. Mugler Thies T-Shirt 

Tohle tričko kombinuje jemné barvy s minimalistickým designem a prémiovým materiálem, takže ti zajistí cool look v každé situaci. Díky svému střihu se snadno přizpůsobí každé příležitosti, ať už jdeš do školy nebo na večerní akci. Toto tričko posune tvůj outfit na další level!

2

 

Essentials pro kluky

Tak jo, kluci, přiznejme si to. Výbava do školy většinou není na vrcholu našeho to-do listu. Zatímco holky mají pečlivě vybraný každý detail od zápisníků po gumičky do vlasů, my to prostě bereme víc v klidu. Ale i tak je fajn mít pár kousků, se kterými budeš ve škole vynikat – minimálně co se týče stylu a pohodlí.

2_2

 

1. Crocs Lightning McQueen Clogs

Pokud si myslíš, že Crocsy nemůžou být ještě víc cool, tak tě Blesk McQueeny vyvedou z omylu. Tyhle boty tě dostanou nejen na první místo ve frontě na oběd, ale hlavně na vlnu maximálního pohodlí. Žádné šněrování, prostě je nazuješ a jsi ready. Navíc, kdo jiný může říct, že nosí na nohou jednoho z nejrychlejších závodníků všech dob? S těmihle Crocsy budeš mít pocit, že i cesta do školy je závod, ve kterém vždycky vítězíš.

3 

2. Supreme MM6 Maison Margiela Box Logo Tee White 

Mít na sobě tričko s potiskem trička, to je prostě geniální, ne? Supreme zase ukázali, že v jednoduchosti je síla. Na tomhle tričku je ikonické box logo součástí potisku, takže vlastně nosíš klasiku, která má sama sebe jako merch. Takže pokud chceš klasiku, ale přitom se trochu odlišit, tohle tričko je přesně pro tebe.

4

 

Ať už si vybíráš věci pečlivě, nebo řešíš hlavně pohodlí, s těmito kousky budeš vždycky připraven/a na školní dny. Styl, komfort a funkčnost můžou jít ruku v ruce – takže buď ready, vypadat skvěle a cítit se dobře, ať už ve škole nebo venku!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz