Co nosí Kylian Mbappé?

Kylian Mbappé, fotbalová superstar a ikonický želví ninja, se nebojí ukázat svůj vkus na sneakers. Přestože na EURU letos vypadli v semifinále, Kylián si připsal nádhernou asistenci a byl jedním z nejdůležitějších hráčů Francie na turnaji.

Proto jsme se rozhodli posvítit na jeho rotaci tensiek, která je plná žhavých kousků, které by měl mít každý správný sneakerhead v hledáčku. Mrkněte na některé z jeho nejlepších fitů a tenisek, které jsme pro vás shromáždili.

1. Air Jordan 1 Low Travis Scott Olive

 

Na této fotce Kylian v béžovém kompletu s černobílými Nike Air Jordan 1 Low Travis Scott Olive. Tyhle kicks jsou perfektní pro ty, kteří hledají stylové a pohodlné tenisky na každý den. Všestrannost a komfort, to je to, co od nich můžete očekávat.

2. Air Jordan 1 Retro High OG '85 "Varsity Red"

 

V tomhle outfitu Kylian září jako světlice. Béžové triko, černé skinny jeans a hlavně – Air Jordan 1 Retro High OG v červené a černé kombinaci. Tyhle kicks jsou totální klasika, která nikdy nezklame. High-top střih a ikonický design dělají z těchto Jordans absolutní must-have pro každého fanouška streetwearu.

 

3. Air Jordan 1 Retro High OG Bleached Coral

 

Další fit ukazuje Kyliana v šedém kompletu a bílem tričku s černo-šedými Air Jordan 1 Retro High OG Bleached Coral. Tyhle kicks jsou jednoduché, ale přitom super stylové. Perfektně se hodí k různým outfitům a jsou skvělou volbou pro každodenní nošení.

4. Nike Air VaporMax Flyknit

 

Sportovní elegance na max! Kylian vedle LeBrona Jamese v bílém sportovním setu a Nike Air VaporMax. Lehký materiál a vzdušná konstrukce zaručují pohodlí při sportu i volném čase. Tyhle tenisky jsou pecka pro každého, kdo hledá styl a funkčnost v jednom.

5. Jordan 1 Low Travis Scott Black Phantom

 

Na dalším snímku Kylian ukazuje, jak stylově cestovat. V bílý mikině a šedých teplácích vynikají jehoJordan 1 Low Travis Scott Black Phantom v černé barvě. Kombinace stylu a komfortu díky výrazné podrážce a modernímu designu. Ideální kicks na dlouhé cesty mezi zápasama.

6. Nike Dunk Low Panda

 

Ano, i Kylian Mbappé se svými miliony nosí klasické Pandy. Nízký střih a retro design dodávají jeho outfitu klasický swag s moderním nádechem. Tmavě modré sako a k tomu Pandy - tohle prostě funguje.

 

 

7. Air Jordan 4 PSG

 

V tomto outfitu Kylian oblékl černou bundu a černé tepláky, které doplňuje bílými Air Jordan 4 PSG. Tento model je známý svým robustním designem a vysokou kvalitou a díky spolupráci Nike a PSG i ideální teniska přímo pro Mbappého.

 

8. Nike Air Force 1 '07 Black

 

Kylian v tomhle outfitu vsadil na klasiku – černé Nike Air Force 1 '07. Tyhle kicks jsou naprostá legenda. Vysoký střih a čistý černý design dělají z těchto tenisek ideální volbu pro jakýkoliv outfit. Kylian je doplnil béžovou bundou a černými kalhotami, což dokládá že k Forcům se hodí úplně vše. Pokud byste chtěli tenhle fit posunou ještě o kousek dál, navrhujeme kolaboraci se Supreme - Nike Air Force 1 Supreme Black.

 

 

9. Air Jordan 1 Retro High OG "Shattered Backboard"

 

V tomhle outfitu Kylian září jako světlice. Oranžová mikina, černé skinny jeans a hlavně – Air Jordan 1 Retro High OG "Shattered Backboard" v oranžovo-černé kombinaci. Tyhle kicks jsou totální klasika, která nikdy nezklame. High-top střih a ikonický design dělají z těchto Jordans absolutní must-have pro každého fanouška streetwearu.

Proč sledovat styl Kyliana Mbappého?

Kylian Mbappé je nejenom fotbalovou hvězdou, ale i módní ikonou. Jeho výběr tenisek je vždy pečlivě promyšlený a perfektně ladí s jeho outfity. Pokud chcete mít swag jako Kylian, podívejte se na naši nabídku limitovaných tenisek a najděte si svůj vysněný pár. Nechte se inspirovat jeho stylem a vylepšete svou sneaker game na novej level!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz