Fashion trendy na léto 24: Adidas Samba, leopardí vzory nebo boxer shorts

Ahoj holky! Pokud milujete módu a tenisky, máme pro vás inspiraci, jak nosit letošní hity – leopardí vzory a boxer shorts. Tyhle kousky jsou super trendy a skvěle se hodí nejen k elegantním botám, ale také k teniskám, které najdete na našem webu.

Leopardí vzory

Leopardí vzory jsou letos opravdu v kurzu. Na fotkách vidíme, jak skvěle se kombinují s různými modely tenisek. Tenisky jako adidas Gazelle Indoor Bliss Pink Purple dodávají outfitu výrazný a hravý prvek, který okamžitě upoutá pozornost. Stačí je zkombinovat s jednoduchým bílým tričkem nebo lehkou mikinou a máte trendy look, který se hodí jak na odpolední procházku, tak na večerní posezení s přáteli.

Boxer Shorts

Boxer shorts jsou dalším velkým trendem této sezóny. Jsou pohodlné a stylové, ideální pro teplejší dny. Kombinace s teniskami, jako jsou adidas Samba OG Cloud White Core Black, vytváří ležérní, ale módní outfit. Na jedné z fotek vidíme tento styl doplněný o oversized tričko, které dodává outfitu uvolněný vibe. Tento look je perfektní pro každodenní nošení, kdy chcete vypadat dobře a zároveň se cítit pohodlně.

Trendy Tenisky: adidas Samba a Gazelle

Tenisky adidas Samba a adidas Gazelle jsou letos naprostým must-have. Tyto klasické modely se vracejí na výsluní a stávají se nezbytnou součástí streetwearového šatníku. Jsou univerzální a snadno se kombinují s různými styly. Ať už je nosíte s leopardími kalhotami, nebo s boxer shorts, vždycky budete vypadat stylově. Jejich jednoduchý, ale elegantní design z nich dělá ideální volbu pro každý den. A jeden malý tip na konec - určitě nepodceňujme ani adidas Campus.

A co ty?

Tak co, fandíš spíš leopardním vzorům nebo máš radši pohodlné boxer shorts? Ať už preferuješ jakýkoliv styl, tenisky jako adidas Samba nebo Gazelle ti pomohou vytvořit trendy outfit. Nezáleží na tom, zda si vybereš výrazné barvy nebo zůstaneš u klasických neutrálních tónů, s těmito teniskami budeš vždycky in.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz