Lamine Yamal: Jaké tenisky obouvá mladý fotbalový génius?

Lamine Yamal je letos senzací na EURU. I když je mu teprve 17 let, na hřišti předvádí úžasné dovednosti a jeho módní styl je stejně působivý. Rozhodli jsme se  prozkoumat jeho outfity a zjistit, jaké tenisky Lamine s oblibou nosí. Možná vás překvapí, že ačkoliv vydělává obrovské peníze, nosí tenisky, které si můžete snadno pořídit i vy. A tady jsou:

1. Adidas Campus 00s White Grey

Na první fotografii má Lamine Yamal obutý klasický model Adidas Campus. Tento nenápadný, avšak elegantní design je věčný. Lamine dokazuje, že tradiční tenisky mohou být stále moderní a in.

2. Jordan 4 Frozen Moments

Na dalším snímku vidíme Yamala, jak přichází na stadion v Jordan 4. Tyto tenisky jsou nezbytností pro každého milovníka sneakers. Spojují pohodlí se stylem, což Lamine mistrně demonstruje nejen na hřišti, ale i při příchodu na něj.

3. Jordan 3 Retro White Cement Reimagined 2023

Třetí fotka zachycuje Yamala v modelu Jordan 3. Tyto legendární tenisky nosí s lehkostí a sebevědomím, což jen podtrhuje jeho módní vkus.

4. Adidas Campus 00s Black

Čtvrtý snímek ukazuje Yamala znovu v Adidas Campus, tentokrát ovšem v černé barvě. Tyto tenisky dodávají jeho outfitu retro nádech. Lamine ví, že černá barva je univerzální a hodí se ke všemu.

5. Nike Air Force 1 Low Supreme White

Pátá fotka představuje Yamala v siluetě Nike Air Force 1 a to v kolaboraci se Supreme. Tyhle ikonické tenisky dodávají každému outfitu výrazný glow up.

6. Nike Air Force 1 Low 07 Black

Na posledním snímku vidíme Yamala při tréninku znovu v Nike Air Force 1, tentokrát v černé barvě. Kombinace pohodlí a moderního designu je ideální pro každodenní nošení. Tyto tenisky jsou perfektní volbou pro tréninky i volný čas, což Lamine dobře ví. 

Lamine Yamal je nepopiratelně jednou z nejvýraznějších osobností dnešního fotbalu. Jeho dovednosti na hřišti jsou úžasné, ale také jeho módní vkus je hodný obdivu. Jeho sbírka tenisek zrcadlí jeho odvážnou a sebejistou povahu, která vždy jde před ostatními. Ať už fandíte fotbalu, módě, nebo obojímu, Lamine Yamal je jméno, které byste rozhodně měli znát.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz