Tenisky inspirované letními drinky pt. 1: Iced Matcha Latte

Přinášíme ti jedinečnou sérii inspirací na léto - tenisky inspirované letními drinky.
V teplotách přesahující 30 stupňů snad nejde ani nic pořádně dělat - jedině sednout někam hezky do stínu a vychutnat si svoje oblíbený letní drinky. A jaký jiný drink by měl odstartovat naší sérii než Iced Matcha Latté?

Proč zrovna matcha?
Matcha je víc než jen nápoj, je to symbol moderního zdravého životního stylu. Tahle zelená superpotravina, která se vyrábí z jemně mletého japonského čaje, se stala hitem nejen kvůli svým zdravotním benefitům, ale i díky své stylové estetice. Matcha je prostě trendy—v kavárnách, na Instagramu, a teď i v módě. Její výrazná barva a energizující účinky si získaly oblibu u všech, kteří chtějí být fit a fresh.

iced-matcha-latte-tenisky-1Iced-matcha-latte-tenisky

Tenisky

  1. adidas Originals Campus 00s Dark Green

    Stejně jako ta nejhlubší barva matchy, adidas Campus v lesní zelené ti dodá ten správný vibe. Zelený semišový povrch s bílými pruhy je klasika, která nikdy neomrzí—stejně jako dobře připravené Matcha latté. Ať už jdeš kamkoli, tyhle tenisky budou tvým parťákem pro každý den.



  2. adidas Gazelle Bold Pulse Mint Pink (W)

    Jestli máš radši trochu sladší matchu, Adidas Gazelle v mátově zelené s růžovými pruhy ti dodá ten správný funky styl. Svěží barvy a pohodlný fit—tyhle boty jsou jako stvořené pro všechny, co milují lehký a hravý look.

  3. Nike Dunk Low George Green W

    Nike Dunk Low v zelené a bílé? To je jako ta nejlepší matcha latte—hladká, vyvážená a maximálně osvěžující. Kontrastní barvy kůže evokují vrstvy dokonale připravené matchy s mlékem. Pro každého, kdo jede na čistém a výrazném stylu, jsou tyhle boty must-have.


Závěrem

Kultura tenisek a lifestyle trendy jdou ruku v ruce, tak proč neukázat světu, že jsi v obojím doma? Ať už popíjíš ledové matcha latté nebo se procházíš městem, tyhle tenisky ti dodají styl, který nikdo nepřehlédne.

Sleduj nás, protože v další části série si posvítíme na další ikonický letní drink - Pornstar Martini! 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz