Tenisky inspirované letními drinky pt. 2: Pornstar Martini

Máme pro tebe druhou část z naší série, kde spojujeme stylové tenisky s oblíbenými letními drinky.

Tentokrát jsem se zaměřili na něco odvážného a osvěžujícího—Pornstar Martini. Tahle zářivá oranžová bomba s exotickými chutěmi je prostě jak stvořená pro letní dny a večery.

Proč zrovna Pornstar Martini?

Se svou výraznou oranžovou barvou a dokonalou rovnováhou sladkosti a kyselosti, je skvělou volbou pro ty, kdo chtějí do svých letních chvil přidat trochu šmrncu. Tenisky, které jsme pro tuto edici vybrali, jsou stejně výrazné a nabízejí perfektní mix stylu a odvahy, které oživí každý outfit, stejně jako dobře připravené Pornstar Martini.

1

2

Tenisky

1. Nike Dunk Low AS Safari Swoosh Kumquat

Představ si, že máš na nohách samotný Pornstar Martini—tak nějak vypadají tyhle Nike Dunk LowTahle osvěžující kombinace oranžové a bílé s jedinečným safari motivem na Swooshu přidá tvému outfitu pořádnou dávku stylu a originality. Jestli hledáš klasiku, která má navíc špetku exotiky, tyhle tenisky jsou přesně pro tebe.

Nike Dunk Low AS Safari Swoosh Kumquat

 2. Nike Dunk Low Celestial Gold Suede

 

Tyhle Nike Dunk Low ve zlatavé barvě ti dodají pocit luxusu na každém kroku. Hladký zlatý semiš v kombinaci s bílými detaily přináší elegantní a stylový vzhled, který zaručí, že budeš vypadat skvěle, ať už se vydáš kamkoliv.

Nike Dunk Low Celestial Gold Suede

 3. adidas Originals Campus 00s Collegiate Gold

adidas Campus jsou tenisky, které ti dodají ten pravý letní vibe. Jasně oranžový semiš spolu s bílými pruhy přináší svěží a energický styl, který skvěle doplní tvůj každý letní outfit.

adidas Originals Campus 00s Collegiate Gold 
4. Jordan 1 Mid SE Sport Spice

Tyhle oranžové tenisky prostě nepřehlédneš. Jejich výrazný design a sportovní styl dodají tvému outfitu šťávu. Jestli hledáš boty, které zaujmou a přidají tvému stylu něco navíc, tyhle Jordan 1 Mid jsou přesně pro tebe.

Jordan 1 Mid SE Sport Spice

Zkrátka, tyhle tenisky jsou jako perfektně namíchaný Pornstar Martini—živé, odvážné a s pořádnou dávkou stylu. Každá z těchto bot přináší něco extra. Vyber si pár, který ti nejvíc sedne, a nech svůj outfit zářit stejně jako tenhle ikonický koktejl.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz