Tenisky inspirované letními drinky pt. 3: Iced Coffee

Přinášíme ti třetí část naší série, kde spojujeme stylové tenisky s oblíbenými letními drinky.

Tentokrát jsme se nechali inspirovat Iced Coffee—od klasiky s mlékem až po čistou, silnou černou kávu. Ať už máš raději jemné tóny nebo výraznou chuť, ledová káva tě v létě vždycky osvěží a dodá ti energii. Stejně tak tyhle tenisky kombinují styl a pohodlí, takže ti zaručí, že budeš vypadat skvěle, ať už se vydáš kamkoliv.

Proč právě Iced Coffee?

Její různé podoby, od krémově jemné až po tmavou a intenzivní, jsou perfektní paralelou ke stylům, které jsme pro tebe vybrali. Tyhle tenisky jsou stejně variabilní a stylové jako dobře připravené Iced Coffee—dokážou pozvednout jakýkoliv outfit a dodat mu ten správný vibe.

11

 

Tenisky

1. adidas Campus 00s Wonder White
Tyhle adidas Campus  jsou jako jemná krémová pěna na vrchu tvého oblíbeného Iced Coffee. V neutrálním odstínu béžové a s čistým designem přidají každému outfitu nádech elegance. Pokud hledáš něco, co se bude hodit ke všemu, tyhle tenisky jsou jasná volba.

5 

 

2. adidas Yeezy 500 Stone Taupe

adidas Yeezy 500 přináší do hry něco trochu robustnějšího, jako bohatá chuť ledové kávy s pořádnou dávkou espressa. S jejich tlumeným béžovým odstínem a výrazným designem získáš stylový, ale zároveň pohodlný kousek, který ti zajistí, že budeš vypadat cool i v těch nejteplejších dnech.

6

 

3. Nike Dunk Low Cacao Wow

Tyhle Nike Dunk Low jsou jako intenzivní Iced Coffee–tmavé a plné stylu. Jejich hluboký hnědý odstín a klasický design dělají z těchto tenisek kousek, který je jak nadčasový, tak neodolatelný.

7

 

4. adidas Handball Spezial Sporty & Rich Brown

adidas Spezial jsou jako dokonale vyladěný doušek černé ledové kávy. V syté hnědé a s vintage vzhledem přinášejí tenisky styl, který je rafinovaný a nezaměnitelný. Ideální pro každého, kdo si potrpí na autentický a výrazný look.

8

Každý z těchto párů nabízí něco jedinečného, co doplní tvůj letní look. Vyber si ten, který ti nejvíc sedne, a užij si léto v pohodě a stylu, stejně jako když si vychutnáváš své oblíbené ledové kafe.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz