Thunder rodina roste! Jak si White Thunder stojí vedle původních Thunder a Red Thunder?

Air Jordan 4 Retro "White Thunder" jsou konečně tady a jsou přesně tak úžasné, jak jsme doufali. Pokud miluješ sérii "Thunder", tenhle nový přírůstek tě určitě dostane. A aby to bylo ještě lepší, porovnáme je s dalšími dvěma legendami – Jordan 4 "Thunder" a "Red Thunder". Takže pojďme na to!

Air Jordan 4 Retro "White Thunder" – elegance v černobílém kabátě

Takže co čekat od "White Thunder"? Máš před sebou klasický Jordan 4 design s cool černým nubukovým svrškem, ale tady to nekončí. Boty jsou doplněné výraznými bílými detaily, které jim dávají čistý a svěží vzhled. Ať už se v nich chystáš do města, nebo jen doplnit svůj fit, "White Thunder" je univerzálka, kterou prostě musíš mít ve sbírce.

Tahle verze přináší minimalistický přístup, ale s pořádnou dávkou swagu. Žádné přehnané barvy, jen černá a bílá. A to je přesně to, co z nich dělá nadčasový kousek. Prostě banger!

Vzpomínka na legendy: Air Jordan 4 "Thunder"

Pokud si pamatuješ původní Jordan 4 "Thunder", víš, že tahle bota je prostě legenda. Poprvé vyšla v roce 2006 a díky svému černo-žlutému designu okamžitě zabodovala. Tenhle model je od té doby tak populární, že se dočkal re-release v roce 2012 a znovu letos, v roce 2023. Žluté akcenty na černém nubuku prostě zůstávají ikonické a nezapomenutelné.

Ale proč se spokojit jen s minulostí, když můžeš mít oboje – legendu i moderní styl?

Co říct na Air Jordan 4 "Red Thunder"? bouře, ale v červeném!

A pak tu máme "Red Thunder" – tahle bota přišla v roce 2022 a byla to opravdová pecka. Vzala klasický "Thunder" design a dala mu ohnivě červené akcenty místo žlutých. Výsledek? Bota, která doslova zářila na nohách každého, kdo měl dost odvahy si ji obout. Tohle je model, který prostě neignoruješ.

Černá a červená? Vždycky trefa do černého (nebo spíš červeného?). Jestli hledáš něco, co ti dodá trochu víc energie, "Red Thunder" tě nezklame.

  

Proč "White Thunder" přebírají scénu?

No a teď zpátky k "White Thunder". Proč bys je měl mít? Protože kombinují to nejlepší z klasického designu s moderní elegancí. Jsou jednoduché, čisté a hodí se prostě ke všemu. Nejsou tak divoké jako "Red Thunder", ani tak výrazné jako původní "Thunder", ale právě v tom je jejich síla.

Jsou to tenisky, které můžeš obout kamkoli a vždycky budeš vypadat skvěle. A navíc – kdo by nechtěl novinku, která ještě voní po čerstvém releasu?

Pokud jsi fanouškem Jordan 4, "White Thunder" prostě nesmíš minout. Jsou fresh, jsou stylové a dokonale zapadají do rodiny "Thunder". Ať už preferuješ klasiku "Thunder", divočinu "Red Thunder", nebo jdeš po elegantním vzhledu "White Thunder", máš na výběr z modelů, které nikdy nevyjdou z módy.

Tak na co čekáš? Nezmeškej svou šanci a skoč po nich dřív, než zmizí!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz