Výběr nejlepších tenisek od Travise Scotta

Výběr nejlepších tenisek od Travise Scotta

Travis Scott není jen rapper, je to módní ikona a guru streetwear kultury. Jeho kolaborace s Nike a Jordanem změnily hru a každé jeho tenisky jsou okamžitým hitem. Připrav se na přehled těch nejvíc fresh kousků z jeho kolekce.

1. Air Jordan 1 High OG SP "Travis Scott x Fragment"

Triple threat spolupráce mezi Travisem Scottem, Fragment Design a Jordan Brand přinesla jedny z nejžádanějších tenisek. S ikonickým reverzním Swooshem a kombinací bílé, černé a modré, tyhle kicks jsou top-tier. 

2. Travis Scott x Air Jordan 1 Retro High OG "Mocha"

Jordan 1 "Mochy" jsou absolutní banger. Reverzní Swoosh a earthy tones dělají z těchto tenisek kousek, který můžeš nosit kdykoli a kdekoli. Jsou comfy a stylish zároveň, prostě must-have.

3. Nike SB Dunk Low Travis Scott

 Tyhle SB Dunk Low jsou savage. Kombinace bandana printu, plédu a černých detailů přináší unikátní vibe, který jen tak nenajdeš. Jestli chceš vystoupit z davu, tohle jsou ty pravé sneakers pro tebe.

4. Air Jordan 1 Low OG SP "Travis Scott x Fragment"

 Low verze High OG, ale pořád stejně lit. Stejné barevné schéma, stejný hype. Ideální pro ty, kteří chtějí něco fresh a přitom low-key.

5. Nike Air Force 1 Low Travis Scott "Sail"

Klasika Nike Air Force 1 v Travisově podání. Minimalistický design s jemnými detaily, který dodává teniskám šmrnc. Světlé tóny a kvalitní materiály z nich dělají nadčasový kousek do každého šatníku.

6. Travis Scott x Air Jordan 4 Retro "Cactus Jack"

Tyhle Jordan 4 jsou čistý fire. Jasné barvy a odvážný design s názvem "Cactus Jack" odkazující na Travisovu přezdívku. Pohodlí a styl v jednom balení, ready na každou příležitost.

 

7. Jordan Jumpman Jack TR Travis Scott "Sail"

Další fresh kousek z Travisovy dílny. Světlé barvy a prémiové materiály znamenají, že tyhle tenisky nejen dobře vypadají, ale taky hodně vydrží. Perfektní mix funkčnosti a stylu.

Shrnutí

Tenisky od Travise Scotta nejsou jen boty, jsou to statement pieces. Každý model je originální a okamžitě se stává sběratelským kouskem. Jestli žiješ streetwear kulturou, tenisky Travise Scotta prostě musíš mít. Tak na co čekáš? Get your drip together!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz